Începând de ieri, 1 Septembrie 2020, cafenelele și restaurantele din incinta Iulius Mall Suceava s-au redeschis.

S-au redeschis cafenelele și restaurantele din zona food court din Iulius Mall Suceava

Siguranța ta este pe primul loc, de aceea, Iulius Mall Suceava a implementat un pachet complet de măsuri de distanțare fizică și de protecție. Calitatea aerului este foarte importantă, astfel că sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. În plus, capacitatea de locuri din zona food court a fost înjumătățită, mesele sunt dezinfectate și amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă echipament de protecție, iar tu poți împărți masa cu maximum încă cinci prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Restaurantele de la Iulius Mall Suceava te așteaptă cu meniuri variate, indiferent dacă vrei să încerci bunătățile de La Petite Creperie, pizza de la Yumm, burgeri de la Mc Donald’s sau Fryday, aripioare picante de la KFC, souvlaki de la Spartan sau mâncare chinezească de la Manay Chinesse Food. Dacă ți-e poftă de mâncare tradițională, destinația ta este Medieval Gurmand, pentru mâncare mediteraneeană fă o vizită Sale e Pepe, noodles vei găsi la Noodle Pack, iar pentru bunătăți orientale alege Mesopotamia sau Mado. Cu deserturi te îmbie Donuterie, #cioco și La Larisa, iar pentru sucuri din fructe proaspete poți poposi la Morcoveață sau Elixir. La Thet Thai Ice Cream și Betty Ice te răcorești cu o înghețată aromată.

Acum poți savura și în interior o cafea și deserturi artizanale La Fontana, specialitatea Starbucks favorită sau un espresso revigorant de la Promenade. Pentru limonadă cu diverse arome sau fresh de potocale poți alege Kups, iar dacă vrei o cafea to go, treci pe la Caffe For You.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *