Salonul Internațional de Artă Fotografică

În perioada 22 Decembrie 2017 – 15 Ianuarie 2018, Muzeul de Istorie din Suceava te invită să vizitezi expoziția Salonului Internațional de Artă Fotografică, ediția XIV-a.

Secţiunile din acest an au fost Open şi Travel. La fiecare secţiune participanţii se puteau înscrie cu maxim patru lucrări. Participarea la acest salon a fost liberă pentru toţi artiştii fotografi din întreaga lume. În acest an participarea a fost numeroasă. Astfel, s-au înscris în competiţie 433 de artişti fotografi din 47 de ţări.

Din juriu au făcut parte Csaba Balasi, Herbert Gmeiner, Petru Gemănaru, Vasile Paladean și Victor Rusu. S-au acordat 18 premii pentru fiecare secţiune în total 36 de premii. Selecţia s-a realizat din 3.227 de fotografii ale artiştilor fotografi, intrate în concurs, dintre care 1.703 fotografii pentru secțiunea Open și 1524 fotografii pentru secțiunea Travel.

Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 22 Decembrie 2017, începând cu ora 12:00.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Suceava, Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina, sub înaltul patronaj FIAP şi AAFR.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top