În perioada 25 Februarie 2019 – 7 Martie 2019, la Cărturești din Iulius Mall Suceava va avea loc Săptămâna PSI pentru părinți.

Săptămâna PSI pentru părinți

De la ce vârstă ar trebui să începi educația sexuală a copilului tău? Ce este și cum se tratează ”burnoutul” copiilor? Cum evoluează cuplul vostru odată cu venirea pe lume a unui urmaș? Cum previi conflictele în familie și cum reacționezi, ca părinte, când copilul te enervează? Ce este parentajul reflexiv și care sunt miturile din parenting? Și, până la urmă, cum poți să crești niște copii sănătoși într-o lume nesănătoasă?

Dacă dorești să înțelegi mai bine resorturile nevăzute din spatele vieții de familie și a relației dintre părinte-copil, vino la atelierele ”Săptămânii Psi pentru Părinți” din perioada 25 februarie-3 martie.

Organizată de Editura Trei, noua ediției Săptămânii PSI va fi găzduită, în șapte orașe din țară, de rețeaua librăriilor Cărturești.

Specialiști și profesori specializați în psihologia și terapia familiei și copilului te vor ajuta să înțelegi mai bine ce este în mintea unui copil sau a unui adolescent, când trebuie să pui limite și când poți să-l alinți, în ce fel poți să asiguri un climat de siguranță și o stare de bine în viața copilului și cum poți să-l ajuți să devină un adult independent, încrezător, cu spirit critic, dar deschis către lume și societate.

Evenimentul este coorganizat de Editura Trei, care va oferi, pe toată perioada evenimentului, o reducere de 25% pentru cărțile de parentaj și psihologia copilului ale Editurii Trei distribuite de librăriile Cărturești.

Program

25 Februarie 2019

  • ora 18:30
    Povești terapeutice pentru copii și părinți. Invitat: Alexandra Pașa. Carte recomandată: 101 poveşti vindecătoare pentru copii şi adolescenți de George W. Burns.

28 Februarie 2019

  • ora 18:30
    Cum să întelegem și să soluționăm conflictele din familie. Invitați: Alina Ciupercovici și Călin Bîrleanu. Carte recomandată: Familia ca pacient de Horst-Eberhard Richter.

Acces gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *