În perioada 19-25 Februarie 2018 la Cărturești din Iulius Mall Suceava va avea loc Săptămâna PSI.

Săptămâna PSI pentru părinți

Ești un părinte hiperprotector sau chiar cicălitor? Sau ești genul care-și lasă copilul să se descurce de unul singur? Te consideri un prieten al celui mic sau preferi să-i amintești zilnic cine este șeful în casă? Te-ai gândit vreodată la stilul tău de educație și la cât de potrivit este pentru copilul tău? Te-ai întrebat cum se văd gesturile și vorbele tale prin ochii copilului sau adolescentului tău? Pentru a afla cum poți să crești un copil echilibrat și un viitor adult fericit, participă la atelierele Săptămânii PSI pentru părinți.

Noua ediție a Săptămânii PSI pentru părinți va avea loc în șapte orașe din țară, fiind găzduită de rețeaua librăriilor Cărturești și organizată de Editura Trei. Psihoterapeuți și psihologi specializați în lucrul cu familiile și copii îți vor explica în ce fel îți vei putea recunoaște mai bine stilul parental, cum vei putea să-i înțelegi și să-i ajuți pe copii folosindu-te de jocurile vindecătoare, dar și cum îi poți învăța să-și regleze emoțiile și să se cunoască mai bine. Nici temele delicate nu vor fi ocolite: de la adolescenții rebeli la copiii-tirani, de la certurile dintre părinți la felul în care internetul poate afecta trăirile copilului.

Pe tot parcursul acestei săptămâni, cărțile editurii Trei dedicate parentajului și psihologiei copilului vor putea fi achiziționate cu o reducere de 25%.

Program

20 Februarie 2018

 • ora 18:30
  Ce faci când copilul tău se aruncă pe jos în mijlocul magazinului. Invitați: Dana Macoveiciuc și Loredana Bălan. Carte recomandată: De ce copii nostrii se transformă în tirani de Michael Winterhoff.

21 Februarie 2018

 • ora 18:30
  Cum să îmi înteleg mai bine copilul. Invitat: Călin Bârleanu. Carte recomandată: Mari mituri despre dezvoltarea copiilor de Stephen Hupp și Jeremy Jewell.

22 Februarie 2018

 • ora 18:30
  Copilul meu poate comunica altfel. Îl pot întelege prin joc? Invitat: Diana Podasca. Carți recomandate: Joaca de Amanda Gummer și Rețete de jocuri de Lawrence J. Cohen

23 Februarie 2018

 • ora 18:30
  Mami îmi spui o poveste – cum poți folosi poveștile ca să îți ajuți copilul. Invitat: Alexandra Pașa. Carte recomandată: Vindecarea prin povești de George W. Burns

Acces: gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *