Sâmbătă, 8 Mai 2021, începând cu ora 16:00, la Mandachi Hotel & Spa din Suceava va avea loc Seara de Poezie 5.

Seara de Poezie 5

Invitații serii sunt poeții Dan Cristian Iordache și Andrada Strugaru.

Moderatorii vor dialoga cu Dan Cristian Iordache despre volumul de poezii “Scrisori pentru Saraswati”, apărut recent la Editura EIKON (prezentare pe coperta a 4-a: Radu Andriescu; redactor de carte: Sasha Segal, editor: Valentin Ajder).

Andrada Strugaru debutează la Seara de Poezie.

Dan Cristian Iordache (n. 1970, Suceava) a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții București. A publicat mai multe volume de poezii: Abel și eu (Brumar, 2010), Karawane (Charmides, 2012), Avatarurile domnului Oanea (Zidul de Hârtie, 2013), Semn spre bine (Charmides, 2014), Diafan (Mușatinii, 2019), Scrisori pentru Saraswati (EIKON, 2021). Articole şi grupaje de poezii i-au apărut în Bucovina Literară, FeedBack, Porto Franco, Baadul Literar, Crai nou, Hyperion. Este membru al Societăţii Scriitorilor Bucovineni și al Cenaclului literar “Zidul de hârtie”.

Andrada Strugaru (n. 2002, Iași) este studentă în anul I la Facultatea de Drept din Iași. A participat ca poetă invitată la Festivalul Internațional “Poezia e la Bistrița”, la Festivalul Internațional “Poets in Transylvania” și la FILIT (Noaptea Albă a Poeziei). A citit la Institutul Blecher. A publicat recenzii de carte, eseu, cronică de film și poezii în revistele/platformele on-line: „Apostrof”, „Zona literară”, „Poetic Stand”, „Observator cultural”, „Timpul”. Este colaboratoare permanentă Alecart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *