Seminar de motivare, automotivare și mers pe cărbuni încinși

Duminică, 15 Octombrie 2017, începând cu ora 13:00, la Casa de Piatră din Suceava va avea loc un seminar de motivare, automotivare și mers pe cărbuni încinși.

Seminar de motivare, automotivare și mers pe cărbuni încinși

Este un seminar motivare şi automotivare organizat de JCI Suceava şi susţinut de Mircea Chira, un workshop teoretic şi practic de motivare şi automotivare la sfârşitul căreia participanţii păşesc desculţi pe un strat de cărbuni încinşi.

Indiferent de categoria din care fac parte: de la șomeri, vânzători, studenți, intelectuali, până la directori de multinaționale si anteprenori, seminarul se adresează celor care vor să își depășească limitele, să își descopere adevăratul potențial, să treacă peste barierele autoimpuse și să se dezvolte personal.

Descoperi în doar cinci ore cum să obţii performanţe de excepţie în orice domeniu activezi, folosind cel mai accesibil instrument de autodezvoltare: propria ta persoană. Vei învăța cum să îți depăşești limitele, îți dezvolți puterea de automotivare, îți controlezi propriile gânduri și temeri, atingi obiective măreţe, îți trezești la viaţă imensa forţă interioară pentru a-ți îndeplini obiectivele

Kitul participantului conține certificat de participare (dovedind abilitățile pe care le-ai acumulat) și posibilitatea de a achiziționa la un preț redus a cărţilor lui Mircea Chira.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top