În data de 1 Iunie 2020, conform informațiilor oferite de Centrul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției, la nivelul județului Suceava sunt 4.422 de persoane în izolare voluntară la domiciliu (16.765 de persoane au ieșit din izolare) și cinci de persoane în carantină instituționalizată (3.102 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată).

Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.565 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul COVID-19.

În ultimele 24 de ore au fost internate in spital 33 de persoane diagnosticate cu COVID-19 si externate 39 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava se află internați un număr de 403 pacienți, dintre care 168 de pacienți COVID-19, un număr de 15 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului Municipal Sfinții Doctori Cosma și Damian din Rădăuți sunt internați un număr de 29 de pacienți COVID-19 și 23 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În ceea ce privește situația celor șapte persoane infectate cu COVID- 19, din cele două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul județului Suceava, acestea sunt internate în spital, nefiind înregistrate alte probleme în cadrul centrelor.

În cursul zilei de 31 Mai 2020 polițiștii au desfășurat 40 de acțiuni fiind verificate 5.103 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu și șase societăți comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *