În data de 17 Mai 2020, conform informațiilor oferite de Centrul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției, la nivelul județului Suceava sunt 361 de persoane în izolare voluntară la domiciliu (14.983 de persoane au ieșit din izolare) și 636 de persoane în carantină instituționalizată (2.465 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată).

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 16.643 de teste.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava la data prezentului comunicat, în județul Suceava sunt declarate vindecate 2.021 de persoane.

Instituția Prefectului – Județul Suceava reamintește faptul că în situația în care vă deplasați între localități, în afara zonei metropolitane, pentru asigurarea de bunuri necesare, aveți nevoie de declarație pe propria răspundere (scrisă de mână sau tipărită de pe formulare.sts.ro) în care veți bifa punctul 11 alte motive justificate. Zona metropolitană cuprinde localitățile aflate pe o rază de până la 30 de kilometri față de principalul oraș (conform articolului 11 din Legea numărul 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional – Secţiunea a IV-a Reţeaua de localităţi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *