În data de 20 Aprilie 2020, conform informațiilor oferite de Centrul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției, la nivelul județului Suceava sunt 1.133 de persoane în izolare voluntară la domiciliu (11.736 de persoane au ieșit din izolare) și 575 de persoane în carantină instituționalizată (1.425 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată).

Au fost externate din spital 672 de persoane și au fost declarate vindecate 156 de persoane.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat echipe, formate din polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, care au totalizat 299 de polițiști, 96 de polițiști locali, 19 militari, patru polițiști de frontieră și 87 de jandarmi. Au fost organizate 236 de patrule, din care 146 patrule de poliție, cinci patrule mixte (din care o patrulă mixtă polițist – jandarm, patru patrule mixte polițist – polițist de frontieră), 37 patrule independente de jandarmi și 48 patrule de poliție locală.

În ultimele 24 de ore au fost executate 96 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor privind deplasarea / libera circulație. Au fost verificate 593 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare. Au fost constatate și aplicate 79 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 167200 lei. Totodată a fost constatată o infracțiune în context fiind cercetată o persoană.

În ceea ce privește măsura restricționării circulației, au fost depistate 73 persoane care nu au respectat măsura, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 134.500 lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 30 fapte de natură contravențională (26 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și patru alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 61.190 lei (58.000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 3.190 alte contravenții în context).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *