Situația epidemiologică la nivelul județului Suceava în data de 25 Mai 2020

În data de 25 Mai 2020, conform informațiilor oferite de Centrul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției, la nivelul județului Suceava sunt 3.309 de persoane în izolare voluntară la domiciliu (15.324 de persoane au ieșit din izolare) și 181 de persoane în carantină instituționalizată (3.107 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată).

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 18.764 de teste.

Conform situației întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.240 de persoane declarate vindecate.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spital 22 de persoane diagnosticate cu COVID-19 și externate 45 de persoane.

În ultimele 48 de ore nu a fost înregistrat niciun caz de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul personalului medical sau auxiliar.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă, desfășurând în special acțiuni de prevenire și informare a cetățenilor, cu privire la noile reguli, atragând atenția că numai împreună și respectând aceste reguli vom reuși să depășim cu bine situația creată de pandemie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top