În data de 3 Iulie 2020, conform informațiilor oferite de Centrul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției, la nivelul județului Suceava sunt 3.125 de persoane în izolare voluntară la domiciliu (30.319 de persoane au ieșit din izolare) și șase persoane în carantină instituționalizată (3.113 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată).

Situația epidemiologică la nivelul județului Suceava în data de 3 Iulie 2020

Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3.469 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul COVID-19.

Situația epidemiologică la nivelul județului Suceava în data de 3 Iulie 2020

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean zece persoane diagnosticate cu COVID-19 si externate 28 de persoane.

În Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava se află internați un număr de 466 pacienți, dintre care 94 de pacienți COVID-19, 372 pacienti nonCovid. Un număr de nouă pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului Municipal Sfinții Doctori Cosma și Damian din Rădăuți sunt internați un număr de 55 de pacienți COVID-19 și șase persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

In cursul zilei de 2 Iulie 2020, polițiștii au desfășurat activități in context COVID-19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 2605 persoane și 13 societăți comerciale, fiind aplicate nouă sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 lei.

Instituția Prefectului – Județul Suceava face apel la cetățeni să respecte întocmai recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile tuturor actelor normative în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *