În data de 31 Mai 2020, conform informațiilor oferite de Centrul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției, la nivelul județului Suceava sunt 4.829 de persoane în izolare voluntară la domiciliu (16.056 de persoane au ieșit din izolare) și cinci de persoane în carantină instituționalizată (3.102 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată).

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20.474 de teste.

Persoanele aflate în autoizolare la domiciliu și în carantină instituționalizată sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava.

Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.529 de persoane declarate vindecate.

În ultimele 24 de ore au fost externate 25 de persoane.

În Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava se află internați un număr de 410 pacienți, dintre care 194 de pacienți COVID-19, un număr de 12 pacienți fiind internați la Secția ATI.

În ceea ce privește situația celor două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul județului Suceava, evidențele arată că mai sunt sunt patru beneficiari, respectiv trei beneficiari, care sunt infectați Covid-19.

In cursul zilei de 30 mai 2020 polițiștii din cadrul IPJ Suceava au desfășurat 161 de acțiuni in context COVID-19 fiind verificate 4683 de persoane aflate in autoizolare la domiciliu și 50 de societati comerciale.

Prefectul județului Suceava, face un apel către suceveni să respecte normele de igienă și distanțare socială impuse de starea de alertă și să manifeste aceeași atitudine responsabilă și conduită preventivă de până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *