În data de 6 Iulie 2020, conform informațiilor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3.507 persoane declarate vindecate.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean patru persoane diagnosticate cu COVID-19 si externate opt de persoane.

În Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava se află internați un număr de 453 pacienți, dintre care 90 de pacienți COVID-19, 363 pacienti nonCovid. Un număr de 12 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului Municipal Sfinții Doctori Cosma și Damian din Rădăuți sunt internați un număr de 59 de pacienți COVID-19 și cinci persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

In cursul zilei de 5 Iulie 2020, polițiștii au desfășurat activități in context COVID-19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 760 persoane și 19 societăți comerciale, fiind aplicate nouă sancțiuni contravenționale în valoare de 12.000 lei.

Instituția Prefectului – Județul Suceava face apel la cetățeni să respecte întocmai recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile tuturor actelor normative în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *