În data de 6 Iunie 2020, conform informațiilor oferite de Centrul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției, la nivelul județului Suceava sunt 5.116 de persoane în izolare voluntară la domiciliu (18.806 de persoane au ieșit din izolare) și trei persoane în carantină instituționalizată (3.105 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată).

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 21.887 de teste.

Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.763 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul COVID-19.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean cinci persoane diagnosticate cu COVID-19 si externate 24 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava se află internați un număr de 408 pacienți, dintre care 126 de pacienți COVID-19, un număr de 10 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului Municipal Sfinții Doctori Cosma și Damian din Rădăuți sunt internați un număr de 37 de pacienți COVID-19 și 22 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

In cursul zilei de 5 iunie 2020 polițiștii au desfășurat acțiuni de verificare în context COVID-19 fiind verificate 5.926 de persoane aflate in autoizolare la domiciliu.

Vineri, 5 iunie 2020 a fost transmisă către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență solicitarea de ridicare a carantinei la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, comuna Cornu Luncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *