În data de 7 Iunie 2020, conform informațiilor oferite de Centrul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției, la nivelul județului Suceava sunt 5.898 de persoane în izolare voluntară la domiciliu (19.092 de persoane au ieșit din izolare) și trei persoane în carantină instituționalizată (3.105 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată).

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 21.887 de teste.

Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.839 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul COVID-19.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean două persoane diagnosticate cu COVID-19 si externate 24 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava se află internați un număr de 402 pacienți, dintre care 113 pacienți COVID-19, un număr de 18 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului Municipal Sfinții Doctori Cosma și Damian din Rădăuți sunt internați un număr de 41 de pacienți COVID-19 și 15 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

In cursul zilei de 6 iunie 2020 polițiștii au desfășurat acțiuni de verificare în context COVID-19 fiind verificate 5.501 de persoane aflate in autoizolare la domiciliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *