În data de 7 Iunie 2020, conform informațiilor oferite de Centrul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției, la nivelul județului Suceava sunt 5.059 de persoane în izolare voluntară la domiciliu (20.642 de persoane au ieșit din izolare) și o persoană în carantină instituționalizată (3.107 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată).

Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.871 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul COVID-19.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean șase persoane diagnosticate cu COVID-19 si externate 5 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava se află internați un număr de 424 pacienți, dintre care 123 pacienți COVID-19, 200 pacienti nonCovid, 91 pacienți în sectorul tampon. Un număr de 18 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului Municipal Sfinții Doctori Cosma și Damian din Rădăuți sunt internați un număr de 45 de pacienți COVID-19 și 16 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

In cursul zilei de 7 iunie 2020 polițiștii au desfășurat acțiuni de verificare în context COVID-19 fiind verificate 5.431 de persoane aflate in autoizolare la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *