În data de 9 Iunie 2020, conform informațiilor oferite de Centrul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției, la nivelul județului Suceava sunt 5.224 de persoane în izolare voluntară la domiciliu (21.115 de persoane au ieșit din izolare) și o persoană în carantină instituționalizată (3.107 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată).

Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.894 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul COVID-19.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean trei persoane diagnosticate cu COVID-19 si externate șapte de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava se află internați un număr de 444 pacienți, dintre care 128 pacienți COVID-19, 316 pacienti nonCovid. Un număr de 10 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului Municipal Sfinții Doctori Cosma și Damian din Rădăuți sunt internați un număr de 50 de pacienți COVID-19 și 15 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

In cursul zilei de 7 iunie 2020 polițiștii au desfășurat acțiuni de verificare în context COVID-19 fiind verificate 5.112 de persoane aflate in autoizolare la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *