Începând de astăzi, activitatea cu publicul a Teatrului Municipal Matei Vișniec din Suceava este interzisă pentru o perioadă de 14 zile.

Decizia vine în contextul recentelor reglementări referitoare la limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) adoptând Hotărârea numărul 60 din 1 Noiembrie 2020 prin care, în localităţile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, se aplică restricţii corespunzătoare ratei de infectare. Una dintre aceste restricții se referă la desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole.

Până la redeschiderea porților teatrului, spectacolele pot fi vizionate online.

Astfel, premiera spectacolului intitulat Noaptea arabă se va putea viziona online, joi, 5 Noiembrie 2020, începând cu ora 19:00.

Spectacolele Teatrului Municipal Matei Vișniec din Suceava se mută în online

Conducerea teatrului va reveni cu informații despre reprogramarea spectacolelor după expirarea perioadei de 14 zile, iar pentru persoanele care au achiziționat bilete pentru vizionare în sala de spectacol se oferă următoarele variante de recuperare a banilor:

  • posibilitatea de a opta pentru acces virtual, cu vizionare online – mai multe detalii veți primi pe contul deschis pe platforma blt;
  • alocarea biletelor pentru reprezentațiile viitoare;
  • restituirea sumelor aferente biletelor cumpărate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *