Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava a modificat programul de vizită al pacienților internați

Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava a modificat programul de vizită al pacienților internați în conformitate cu ordinul dat de Ministrul Sănătății.

Astfel, nu mai este necesară cererea, programul de vizită a fost prelungit, de luni până vineri între orele 14:00 – 18:00, iar sâmbătă și duminică între orele 12:00 – 18:00 (în ATI zilnic între orele 12:00 – 14:00 și 18:00 – 20:00). Durata vizitei este de maxim 30 de minute exceptând secția ATI unde este de zece minute.

Pentru secțiile ATI, Boli Infecțioase, Pneumologie secțiile chirurgicale, purtarea echipamentului de protecție este obligatorie.

Pentru a respectă prevederile ordinului de ministru, într-un salon unde sunt mai mult de patru pacienți au voie doi vizitatori pentru maxim 30 de minute (câte un vizitator pentru un pacient) după care vor intră vizitatori pentru ceilalți doi pacienți în același mod. Dacă sunt mai mulți vizitatori la un pacient aceștia vor intră pe rând . În saloanele cu șase pacienți maxim trei vizitatori.

Nu se va acceptă că un pacient să fie vizitat de mai multe persoane și alt pacient din același salon să nu fie vizitat deloc dacă sunt aparținători care doresc să îl viziteze și așteaptă. Din acest motiv aparținătorii sunt rugați să înțeleagă acest aspect și să aștepte cât timp este nevoie pentru a nu aglomera secțiile și pentru a preveni cât de mult posibil contaminarea cu diverși agenți patogeni din exterior.

Toți vizitatorii vor primi ecusoane la intrarea în spital pe care le vor preda ulterior la ieșirea din secție și vor fi înmânate de personalul spitalului următorilor vizitatori care intră in secție. Nu se permite accesul in interiorul secției fără ecuson.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top