Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava are un nou program de vizitare al pacienților

Având în vedere instrucțiunile Ministerului Sănătății publicate în Monitorul Oficial al României numărul 15/5.01.2023, conducerea Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava a decis limitarea programului de vizită la cazurile grave și la o durată maximă de 15 minute (ATI maxim zece minute).

Solicitările vor fi făcute în scris ,ca și până acum, completând formularul care se găsește pe website-ul spitalului la rubrica Info Pacienți – Formulare Pacienți (și vor fi trimise la adresa recepție@spjsv.ro) sau la recepția de la intrarea principală. Confirmarea aprobării cererii va fi transmisă telefonic și poate dura mai mult până la aprobarea acesteia datorită limitării intervalului de vizită. Programul de vizită se desfășoară zilnic în intervalul orar 13:00 – 15:00.

Aparținătorii sunt rugați să aștepte confirmarea înainte de a se prezenta la spital pentru a nu aglomera zona de recepție de la intrarea principală.

Aceste măsuri au menirea de a proteja pacienții internați de contaminări cu diverși agenți patogeni în contextul creșterii numărului de cazuri de infecții respiratorii.

Infecțiile virale sau bacteriene se pot transmite fie direct (principala modalitate fiind prin intermediul aerosolilor, particule care se formează în timpul tusei și strănutului), fie indirect, prin intermediul obiectelor de uz comun.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top