Știri din județul Suceava

Incendiu în orașul Dolhasca

Astăzi, 7 Decembrie 2022, pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ, la un incendiu izbucnit la o casă de locuit din orașul Dolhasca.

Incendiu în orașul Liteni

Marți, 6 Decembrie 2022, pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca împreună cu lucrători ai SVSU Liteni au intervenit cu două autospeciale de stingere și ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din orașul Liteni.

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

În data de 4 Decembrie 2022, în jurul orei 12:00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 în localitatea Dumbrăveni, un bărbat de 78 de ani din comuna Ipotești a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus, de un bărbat de 48 de ani din județul Botoșani.

Dosar penal la regimul rutier

În data de 4 Decembrie 2022, ora 11:30, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Calea Unirii din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 20 de ani din comuna Dărmănești.

Scroll to Top