Târgul de Nunți Bucovina (2019)

În perioada 14-17 Februarie 2019, Iulius Mall Suceava te invită la Târgul de Nunți Bucovina, ediția a XII-a.

Târgul de Nunți Bucovina (2019)

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava (CCISV) și va beneficia de prezența a aproximativ 40 de branduri din domeniu.

Vei afla care sunt cele mai noi trenduri în organizarea nunților și vei putea analiza și accesa, într-un singur loc, o varietate de servicii pentru un eveniment reușit. Dacă visezi la rochia perfectă, la Târgul de Nunți Bucovina o vei și găsi. Vei admira și proba creații ale renumitelor case de modă, dar și ale atelierelor locale, care îți îndeplinesc orice dorință pentru a fi cu adevărat specială. De prințesă, tip sirenă, diafane, lungi sau scurte, albe sau în nuanțe pastel, rochiile de mireasă sunt disponibile într-o varietate de modele, care răspund celor mai exigente așteptări. Și pentru viitorii miri sunt propuneri diverse de fracuri și costume, pentru o apariție impecabilă. Expozanții se vor întrece în ținute clasice, moderne sau extravagante prin culori, imprimeuri și tipare, iar tu poți opta chiar și pentru costume la comandă.

Verighetele, simbolul căsătoriei, nu vor lipsi din oferta târgului. Poți alege piese în combinații cuceritoare, cu pietre prețioase sau design aparte. Tot aici, domnii care nu au oferit încă inelul de logodnă vor găsi modele care să le dea curaj.

Tot ce îți dorești pentru nunta la care visezi se găsește la Târgul de Nunți Bucovina. Invitații, aranjamente florale, decoruri și buchete de mireasă, coafuri și servicii de înfrumusețare, torturi, prăjituri, cosmetice, accesorii și încălțăminte, pentru toate vei avea opțiuni atractive. Nu vor lipsi serviciile foto-video, inclusiv cele de tip „photo booth”, pentru amintiri prețioase, și nici ofertele restaurantelor din oraș. Tot la eveniment poți închiria limuzine, mașini de epocă sau trăsuri trase de cai, poți accesa programe de focuri de artificii, dar și să îți faci planurile pentru destinația din luna de miere, la agențiile de turism prezente. În plus, veți putea participa și la o tombolă cu premii pentru o nuntă perfectă.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din Suceava.

1 thought on “Târgul de Nunți Bucovina (2019)”

  1. Pingback: Memento #12

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top