Sâmbătă, 22 Februarie 2020, începând cu ora 19:00, la Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava va avea loc spectacolul intitulat Teatru de repertoriu de Eldad Cohen.

Teatru de repertoriu

Regia: Iftach Jeffrey Ophir și Erez Drigues.

În distribuție: Anghel Damian și Cristi Martin.

Un tânăr și timid dramaturg vine la nevroticul manager al unui teatru de repertoriu, un personaj obsedat de Hamlet, ca să discute montarea piesei de debut a tânărului. Numai că întâlnirea se transformă într-o aventură nebunească, în care confuzia comică și momentele aparent absurde se suprapun și cresc intensitatea trăirilor personajelor.

Cei doi poartă conversații ce par, la început, lipsite de logică, dar pline de replici comice, despre tatăl tânărului, fost actor în acel teatru și care a murit chiar pe scenă, și despre mama sa – totul, într-un dialog ce-și va dezvălui sensul și esența pe parcurs, până la finalul spectacolului.

Se dovedește însă că nimic pe pământ nu-l poate pregăti pe tânăr pentru experiența pe care o va avea alături de straniul personaj care este directorul teatrului, experiență care scoate la lumină multe lucruri despre părinții tânărului, despre el însuși și creația sa, la granița fină dintre conștient și subconștient, teatru și viața reală.

Durata spectacolului: o oră și 15 minute.

Acces: 40 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *