În perioada 6-16 Septembrie 2018, între orele 10:00 și 20:00, Iulius Mall Suceava te invită la expoziția educativă şi interactivă pentru copii despre corpul uman intitulată The Human Body Adventure.

The Human Body Adventure

Cei mici se vor aventura, prin joc și joacă, într-o incursiune educațională captivantă, care îi va ajuta să descopere corpul uman. Ștrengarii se vor costuma în doctori și, timp de 50 de minute, vor afla cum funcționează creierul și despre cele cinci simțuri, auzul, văzul, pipăitul, mirosul și gustul, vor descoperi informații și curiozități despre schelet și oase, mușchi și piele, cum funcționează inima și sistemul respirator, vor face experimente și multe altele. Toate acestea se vor realiza cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate excepțională, precum cele de muzeu. În plus, vor avea prilejul de a-și testa și abilitățile de chirurgi, pentru că vor lucra la masa de operație interactivă. Incursiunea va fi una captivantă și pentru că cei mici vor vedea organele interne și mișcarea acestora, prin intermediul unei aplicații de realitatea augmentată.

Pe lângă informațiile dobândite, prichindeii vor avea parte și de momente distractive. Fiecare zonă a expoziției îi invită să participe activ la descoperirea corpului uman. Micii doctori vor putea face fotografii haioase, la panourile transparente cu sistemele vieții, iar la final vor primi diplome de merit.

Recomandat copiilor cu vârste cuprinse între cinci şi 14 ani.

Evenimentul este organizat de în parteneriat cu Centrul Medical Bucovina și beneficiază de sprijinul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași.

Acces: zece lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *