Thermonet anunță beneficiarii de energie termică din sistemul centralizat de termoficare că, în vederea pregătirii sezonului de încălzire 2020-2021, începând cu data de 5 Octombrie 2020, se va proceda, etapizat, la umplerea instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară inclusiv instalațiile interoare ale blocurilor.

Încărcarea instalațiilor de încălzire se va face pe puncte termice, prioritate având punctele termice la care sunt arondate școli, grădinițe, cămine de elevi, cabinete medicale. Se recomandă verificarea cu atenție a instalațiilor interioare de apartamente, casa scării și subsolului blocului, pentru a evita inundațiile datorate robinetelor de golire uitate deschise și alte disfuncționalități datorate eventualelor intervenții neautorizate în instalații.

Amintim că eventualele debranșări de la sistemul centralizat se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru intervențiile în instalații este data de încărcare a circuitului de încălzire (5 Octombrie 2020). Fiecare solicitant trebuie să dețină, printre alte documente, avizul și procesul verbal de debranșare întocmite de furnizorul de energie termică. Lipsa acestor documente duce la nerecunoașterea legalității debranșării și achitarea de către cei în cauză a unor taxe suplimentare și amenzi.

Pentru informații suplimentare poate fi contactat Dispeceratul de Termoficare la numărul de telefon +4 0230 520 924.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *