Thermonet anunță beneficiarii de energie termică din sistemul centralizat de termoficare că, în vederea pregătirii sezonului de încălzire 2019-2020, în perioada 1-11 Octombrie 2019, se va proceda etapizat la umplerea instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor.

Pe această cale, beneficiarii de agent termic care au intervenit în instalațiile interioare sunt rugați să ia măsurile ce se impun pentru a preveni eventualele inundații și a daunelor materiale ce se pot produce, de care Thermonet se exonerează.

În scopul remedierii operative a eventualelor situații ce pot apărea in sistemul centralizat de termoficare, beneficiarii de agent termic sunt rugați să contacteze personalul specializat din cadrul Dispeceratului Termoficare la numărul de telefon +4 0230 520 924.

Odată cu umplerea instalațiilor interioare, debranșarea de sistemul centralizat de termoficare nu mai este posibilă.

Amintim că eventualele debranșări de la sistemul centralizat se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru intervențiile în instalații este data de încărcare a circuitului de încălzire (30 septembrie 2019). Fiecare solicitant trebuie să dețină, printre alte documente, avizul și procesul verbal de debranșare întocmite de furnizorul de energie termică. Lipsa acestor documente duce la nerecunoașterea legalității debranșării și achitarea de către cei în cauză a unor taxe suplimentare și amenzi, a precizat Mugur Ovidiu Corlășan, manager Thermonet Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *