Furnizarea încălzirii în municipiul Suceava pentru sezonul rece 2019-2020 va fi întreruptă începând de luni, 4 Mai 2020, ora 12:00.

Thermonet, operatorul sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul Suceava, ca urmare a evoluției temperaturilor medii exterioare și a prevederilor legislative (HG numărul 425 din 1994 – privind aprobarea Regulamentului pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, articolul 117 oprirea încălzirii se face după trei zile consecutiv în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10°C, între orele 18:00 și 6:00), va proceda la întreruperea furnizarii încălzirii pentru sezonul rece 2017-2018.

Se vor lua măsurile de izolare a instalațiilor de încălzire în condiții de siguranță, se vor face diafragmările hidraulice necesare, se va face reglajul de debit pentru instalațiile de pompare în condiții economice și se va proceda la reglajul instalațiilor de furnizare apă caldă menajeră pentru sezonul cald.

De asemenea, Thermonet a efectuat probele hidraulice pentru identificarea zonelor cu siguranță scăzută în exploatare în vederea pregătirii programului de reparații planificate pentru anul 2018. Utilizatorii sunt rugați să-și asigure instalațiile interioare și să le pregătească pentru sezonul rece 2020-2021.

Furnizarea apei calde de consum va fi efectuată în mod corespunzător după program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *