Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava caută cupluri care să se înscrie în proiectul RE-PAIR

Obiectivul proiectului RE-PAIR (Regulating Emotions – Partner’s Affect and Intrapersonal Emotion Regulation in Couple Conflict) este de a analiza experiența subiectivă a partenerilor, cât și interacțiunea dintre aceștia pe parcursul unei discuții pe o tematică conflictuală.

Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava caută cupluri care să se înscrie în proiectul RE-PAIR

Studiul experimental este organizat de Facultatea de Științe ale Educației (Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava) în colaborare cu cercetători din cadrul Laboratorului de Psihologia cuplului și a familiei (Universitatea Munster din Germania) și este coordonat de către asistentul universitar doctor Andreea Ursu.

Persoanele interesate trebuie să îndeplinească următoarele criterii de eligibilitate:

  • să aibă vârsta de minim 18 ani împliniți;
  • să fie implicați într-o relație romantică de cel puțin șase luni;
  • ambii parteneri să fie disponibili să participe.

Cuplurile interesate se pot înscrie aici.

După înscrierea la studiu, participanții vor primi un link către un chestionar online pe care vor trebui să îl completeze înainte de experimentul propriu-zis.

Experimentul propriu-zis va avea loc la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava. Cuplul își va alege data și ora la care poate veni la laborator. În prima fază, participanții vor completa câteva chestionare care vizează aspecte legate de emoții și relația lor. După, vor purta o discuție pe o tematică aleasă de ei. Vor completa un alt set de chestionare, care vizează experiența lor de pe parcursul discuției. Înainte de încheiere, vor avea o discuție pe aspecte pozitive ale relației lor. La final, va exista o sesiune de debriefing.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top