În vederea susținerii examenului de bacalaureat și a examenului de admitere la facultate, profesori ai Universității Ștefan cel Mare din Suceava oferă și în acest an consultații gratuite la Limba și literatura română și Matematică.

Pentru al patrulea an consecutiv, elevii din județul Suceava, dar și din județele învecinate, care doresc să-și îmbunătățească performanțele, pot profita de această oportunitate. Consultațiile sunt concepute sub forma unor module interactive și vor putea fi personalizate în funcție de nivelul de pregătire al elevilor participanți.

Pentru înscriere, este necesară completarea cererii de înscriere, aflată pe usv.ro, la secţiunea Consultaţii bacalaureat, și transmiterea ei în perioada 25 Februarie 2020 – 7 Martie 2020. Orarul consultațiilor va putea fi, de asemenea, accesat pe site-ul USV, înainte de finalizarea perioadei de înscrieri. Alte informații la nr. de telefon +4 0230 216 147, interior 505.

În urma cursurilor de pregătire desfășurate în perioada februarie – mai 2019, la care au participat aproape 350 de elevi, peste 90% dintre cursanți au obținut diploma de bacalaureat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *