În vederea susținerii examenului de bacalaureat și a examenului de admitere la facultate, profesori ai Universității Ștefan cel Mare din Suceava oferă consultații gratuite la Matematică și Limba și Literatura Română.

Pentru al patrulea an consecutiv, elevii din județul Suceava, dar și din județele învecinate, care doresc să-și îmbunătățească performanțele didactice, pot profita de această oportunitate. Consultațiile sunt concepute sub forma unor module interactive și vor putea fi personalizate în funcție de nivelul de pregătire al elevilor participanți.

Pentru înscriere, este necesară completarea cererii de înscriere, aflată pe site-ul universității, la secţiunea Consultaţii bacalaureat, și transmiterea ei în perioada 21 Februarie 2019 – 7 Martie 2019. Orarul consultațiilor va putea fi, de asemenea, accesat pe site-ul universității, înainte de finalizarea perioadei de înscrieri.

În urma cursurilor de pregătire desfășurate în perioada februarie-mai 2018, la care au participat aproape 350 de elevi, peste 90% dintre cursanți au obținut diploma de bacalaureat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *