Evenimente din județul Suceava.

 

TAG – Salonul de iarnă

Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV) strada Universității, numărul 13, Suceava, Suceava, România

În perioada 28 Noiembrie 2023 - 28 Decembrie 2023, la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava va avea loc TAG - Salonul de iarnă. Vernisajul salonului va avea loc joi, 30 Noiembrie 2023, începând cu ora 17:00.

Spargerea tăcerii în combaterea violenței împotriva femeilor și a fetelor. Vocea ta – Ce faci cu ea?

Universitatea Ștefan cel Mare Suceava (USV) strada Universității, numărul 13, Suceava, Suceava, România

Joi, 7 Decembrie 2023, începând cu ora 14:00, la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava (USV) va avea loc evenimentul Spargerea tăcerii în combaterea violenței împotriva femeilor și a fetelor. Vocea ta - Ce faci cu ea?. Evenimentul își propune să contribuie la seria de manifestări derulate la nivel mondial pe această temă și să semnaleze publicului larg aspecte privind prevenirea violenței domestice, formele acesteia și modalități de acțiune pentru sprijinirea victimelor. Invitat special este dr. Nina Smart, specialist în sociologie, delegată a Organizației Soroptimist International la ONU. Dumeaei organizează, în parteneriat cu Misiunea României la ONU, evenimente de mare …

Spargerea tăcerii în combaterea violenței împotriva femeilor și a fetelor. Vocea ta – Ce faci cu ea? Vezi mai multe informații »

Evenimente din Câmpulung MoldovenescFălticeniRădăuțiSuceavaVatra Dornei și Gura Humorului.

 

Organizezi un eveniment și vrei să-l publicăm în calendarul nostru? Dă-ne de veste!

Scroll to Top