În perioada 6-18 Iunie 2018, între orele 10:00 și 18:00, Muzeul Etnografic Hanul Domnesc din Suceava te invită să vizitezi expoziția – concurs de desene Vis de copil în casa bunicilor, ediția a XXII-a.

Vis de copil în casa bunicilor

Anual sunt propuse elevilor teme care să le formeze cunoștințele despre cultura populară, să le stimuleze imaginația și aprecierea valorilor tradiționale.

În fiecare an profesorii de specialitate și învățătorii sunt implicați în abordarea acestor teme la orele de curs participând la desfășurarea de lecții muzeale pe tema concursului, elevii reușesc să surprindă juriul cu desene deosebite.

La concursul din acest an cu tema Pânză țesută, cămașa cusută pot participa elevi cu vârste cuprinse între 7-15 ani, din toate școlile municipiului Suceava, cu lucrări care respectă tema propusă.

Comisia de jurizare care va decide acordarea premiilor pentru cei mai talentați copii este formată din profesori de specialitate de la școlile cu cel mai mare număr de participanți la concurs și specialiști din cadrul muzeului.

Vernisajul expoziției și premierea lucrărilor vor avea loc miercuri, 6 Iunie 2018, începând cu ora 12:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *