În perioada 14-16 August 2020, la Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava va avea loc festivalul național de muzică ușoară pentru copii și tineret intitulat Voci de îngeri.

Voci de îngeri (2020)

Evenimentul este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii și tineri de vârste apropiate, dorindu-se a fi și prilej de bucurie, întâlnire, cunoaştere şi prietenie între participanţi.

Organizatorii își propun drept scop promovarea muzicii uşoare, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale.

Concursul se adresează copiilor și tinerilor din palatele și cluburile copiilor, grădinițe, școli, licee, asociații culturale și școli private din ţară.

Din juriu fac parte Claudiu Bulete, Florin Fodor, Luminița Angel, Mihai Alexandru, Aurelian Temișan, Tudor Turcu, Mihaela Gârlea, Marcel Iorga, Loredana Ceică și Lucia Ciobotaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *