În perioada 31 Martie 2018 – 1 Aprilie 2018, la Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava va avea loc prima ediție a festivalului național de muzică ușoară pentru copii și tineret intitulat Voci de îngeri.

Voci de îngeri

Evenimentul este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii și tineri de vârste apropiate, dorindu-se a fi și prilej de bucurie, întâlnire, cunoaştere şi prietenie între participanţi.

Organizatorii își propun drept scop promovarea muzicii uşoare, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale.

Concursul se adresează copiilor și tinerilor din palatele și cluburile copiilor, grădinițe, școli, licee, asociații culturale și școli private din ţară.

Din juriu fac parte Mihai Alexandru (compozitor), Luminița Anghel (interpretă), Tudor Turcu (interpret), Claudiu Bulete (compozitor) și Marcel Iorga (compozitor).

Invitați: Artis Band, Bianca Sumanariu și Bucovina Dance Studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *