Sâmbătă, 24 Martie 2018, începând cu ora 12:00, la Cultură Urbană și Peisaj Uzina de Apă din Suceava va avea loc evenimentul intitulat Vreau sa fiu arhitect.

Știm ca îti place să desenezi și poate te gândesti să dai admitere la facultatea de arhitectură. Ce-ai zice de un eveniment special făcut pentru tine, care te va ajuta pe acest drum?

Descoperă cum poți transforma pasiunea pentru desen într-un viitor. Mai exact afli despre: ce semne prevestesc o carieră în arhitectură, provocările examenului de admitere, viața de student arhitect și ce face zi de zi un arhitect din această zonă a țării.

Desen în piatră este un grup de arhitecți tineri care îți poate oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a urma facultatea de arhitectură. Acest grup este inițiat în Piatra-Neamț în 2012. În colaborare cu instituții și organizații din zona de N-E a României Desen în piatră desfășoară campanii periodice de conștientizare a importanței arhitecturii și designului în viața societății având ca punct de pivot pasiunea pentru desen.

Accesul la acest eveniment este gratuit și vor avea prioritate elevii de liceu, dar prezența trebuie confirmată pentru că există un număr limitat de locuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *