Weekendul Mirilor

În perioada 12-14 Februarie 2021, între orele 10:00 și 22:00, la Iulius Mall Suceava va avea loc evenimentul intitulat Weekendul Mirilor.

Weekendul Mirilor

Evenimentul este un mod excelent de a afla de la experții din domeniu ce este la modă și de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneți în legătură cu organizarea unei nunți sau eveniment festiv.

Weekendul Mirilor te va inspira să îți alegi tematica pentru evenimentul tău care poate fi acompaniată de decoruri pline de flori și verdeață, simplitate și eleanță, conform noilor tendințe ale anului 2021. De asemenea, cei care urmează să devină miri vor avea ocazia să aleagă ținute prezentate de designeri celebri care vor putea să te informeze cum să-ți alegi rochia de mireasă sau costumul de mire pentru a avea o ținută potrivită cu personalitatea ta, elegantă sau comodă. Vă invităm să probați cât mai multe stiluri și modele pentru a descoperi ținuta care vă avantajează. În plus, firmele de bijuterii vă aduc în atenție cele mai noi trenduri și modele în materie de verighete și inele de logodnă.

În cadrul expoziției veți găsi firme specializate în decorațiuni, specialiști care vă pun la dispoziție know how-ul lor, aranjamentele florale în culori și forme inedite și decoruri spectaculoase, sunt elementele prin care firmele de decorațiuni reușesc să transforme evenimentul într-un vis devenit realitate.

Experți în fotografie și filmare profesională vă vor prezenta de la concept și scripting până la rezultatul final, pentru ca cele mai importante lucruri și momente din viața ta să traiasca mereu acolo, în album sau pe ecran. Poți să îți lași amintirile în mâinile unor profesioniști.

Pentru ca nunta să fie exact așa cum v-ați propus, reprezentații restaurantelor prezente la târg sunt deschiși să discute orice detaliu care este important pentru dumneavoastră, de la numărul de locuri, meniu și toate celelalte detalii de finețe care să corespundă cu dorințele dumneavoastră. De asemenea firmele de cofetărie te vor informa despre ce este nou și cum să-ți alegi tortul sau prăjiturile pentru a-ți surprinde invitații.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava (CCISV).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top