Wizz Air introduce o nouă politică de bagaje

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă astăzi că nu va mai percepe un tarif adiţional pentru bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei, începând cu 29 Octombrie 2017.

Wizz Air introduce o nouă politică de bagaje

  • Pasagerii pot lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm. Acest bagaj este inclus în preţul biletului.
  • Modificarea reprezintă o creştere cu 50% a volumului bagajului în comparaţie cu dimensiunea anterioară acceptată gratuit la bordul aeronavelor.
  • Pasagerii ce vor călători pe și din 29 octombrie şi care deja au plătit taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air (website, aplicaţia Wizz app sau call center) vor primi ramburs 120% din prețul plătit, în conturile lor Wizz.

În chestionarele privind satisfacția clienților, mai mult de 80% dintre pasageri (cercetare de piaţă realizată de Kantar-Hoffman pentru Wizz Air între aprilie 2016 şi iulie 2017) au acordat companiei Wizz Air un punctaj foarte mare în ceea ce privește experiența la bord, deschiderea și profesionalismul angajaților. Wizz Air este receptiv în permanenţă la sugestiile venite din partea pasagerilor, de aceea compania consideră că noua politică privind bagajele de mână va îmbunătăți și mai mult experienţa de călătorie alături de Wizz.

Tot astăzi, compania aeriană anunţă lansarea unui nou serviciu pentru pasageri numit Wizz Priority. Valabil de astăzi pe toate zborurile companiei, WIZZ Priority include:

  • prioritate la îmbarcare;
  • pasagerii pot lua cu ei la bord încă un bagaj mic de mână (cu dimensiuni maxime de 40x30x18 centimetri);
  • din data de 29 Octombrie 2017 o garanţie că bagajul mare de mână se poate lua la bordul aeronavelor (garanţia este, de asemenea, valabilă şi pentru pasagerii care şi-au achiziţionat Wizz Go, Wizz Plus şi Wizz Privilege Pass).

Vorbind astăzi la anunţarea rezultatelor din primul semestru, József Váradi, Wizz Air Chief Executive Officer a declarat: Anunţul de astăzi subliniază angajamentul Wizz Air de a furniza în permanenţă o experienţă foarte bună pasagerilor la fiecare pas al călătoriei lor. Wizz Air se mândrește cu soluții de software ușor de utilizat, cu tehnologia de ultimă generație și eficiența flotei noastre, precum și cu servicii excelente la bord și cu profesionalismul angajaților. Depunem eforturi pentru a ne asigura că experiența Wizz de călătorie este cât mai ușoară și lipsită de griji posibil, aşadar faptul că nu vor mai exista taxe pentru bagajul mare de mână pe toate zborurile companiei din 29 octombrie nu face decât să întărească angajamentul nostru faţă de această misiune.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 84 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 142 de destinaţii din 43 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 3.300 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 23,8 milioane de pasageri în anul fiscal ce s-a încheiat în 31 martie 2017. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea Wizz și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene. Wizz Air a fost aleasă recent Value Airline of the Year 2016 de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviație dar şi Low Cost Airline of the Year de către Centrul pentru aviaţie (CAPA), furnizor important de informaţii şi analize despre industria aeronautică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top