Zăpezile de altădată

În perioada 5 Decembrie 2019 – 31 Ianuarie 2019, la Muzeul de Istorie din Suceava va avea loc expoziția intitulată Zăpezile de altădată.

Zăpezile de altădată

Expoziţie cu obiecte specifice sărbătorilor de iarnă, din perioada 1900 – 1980. Sute de obiecte aduc în faţa publicului atmosfera feerică a iernilor de altădată.

O nouă şi provocatoare expoziţie, care va purta publicul în poveştile iernilor şi prin zăpezile copilăriei noastre, a părinţilor, a bunicilor şi străbunicilor, cu obiecte specifice perioadei sărbătorilor de iarnă din anii 1900 – 1980, va putea fi vizitată la Muzeul de Istorie din Suceava.

Evenimentul va aduce în faţa publicului atmosfera feerică a iernilor de altădată. Moş Crăciun, Moş Gerilă, jucării, cărţi de poveşti, decoraţiuni pentru bradul de Crăciun, sănii, patine, cutii de dulciuri, felicitări, globuri, instalaţii şi multe alte obiecte vor ţese poveşti din amintiri pentru cei nostalgici şi basme noi în imaginaţia celor mai mici.

Inginerii Cristian și Mihail Dumitru, pasionaţii colecţionari de la Asociaţia Muzeul Jucăriilor din București oferă publicului, pentru a doua oară în acest an, o expoziţie plină de bucurie, culoare, emoţii, nostalgii şi aduceri aminte pentru cei care au călătorit mai mult prin firul vieţii, dar şi de povești formidabile şi curiozităţi pentru cei mai mici.

Vernisajul expoziţiei, un cadou pentru cei mici şi cei mari, de Moş Nicolae, va avea loc în data de 5 Decembrie 2019, începând cu ora 11:00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top