Pe 15 Noiembrie 2018, Iulius Mall Suceava aniversează zece ani. Un deceniu în care ți s-au oferit experiențe inedite de shopping și distracție.

Zece ani de Iulius Mall Suceava

Nu-ți face planuri pentru sâmbătă, 17 Noiembrie 2018, pentru că atunci se marchează zece ani de Iulius Mall Suceava, prin show-uri captivante, care te vor purta într-o lume fantastică. De ziua Iulius Mall Suceava, tu ești vedeta și vei fi surprinsă cu evenimente deosebite, așa cum nu ai mai văzut. Organizate sub sloganul Povestea noastră este povestea ta. Povestea continuă, spectacolele aniversare păstrează tematica și îți oferă experiențe desprinse din basme.

Energie, shopping, spectacol, divertisment, varietate, culoare și inedit sunt elementele care definesc cei zece ani de Iulius Mall Suceava. Le vei putea experimenta într-o manieră cu totul aparte. Păsări gigantice, jocuri de lumini, personaje fantastice, iluzii optice vor cuceri clienții prin momente de entertainment extraordinare, pentru întreaga familie. Nu îți spunem mai multe, însă te asigurăm că va fi peste așteptări.

Pregătite să te surprindă sunt și brandurile tale preferate. În perioada 16-18 Noiembrie 2018, ești așteptat la o sesiune de shopping prelungită, pentru că vei beneficia de oferte aniversare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *