În acest an, Zilele Teatrului Matei Vișniec prezintă evenimente cu intrarea liberă, dar și spectacole cu bilete la prețuri modice. Pentru a facilita accesul la spectacolele din festival, TMMVS propune spectatorilor și abonamente.

Abonamente:

  • full option – pentru împătimiții de teatru, care nu pot rata nimic / 19 spectacole / 120 de lei;
  • un spectacol / zi – pentru pofticioșii de teatru, care nu pot sta deoparte nici măcar o zi / 14 spectacole / 100 de lei;
  • zece la alegere – pentru iubitorii de teatru prea ocupați cu alte activități / zece spectacole / 80 de lei.

Abonamentele facilitează intrarea la spectacolele cu plată. Locuri se vor aloca doar pentru spectacolele care se vor juca în sala Teatrului Municipal Matei Vișniec din Suceava. În celelalte săli de spectacol (Casa de Cultură a Sindicatelor și Auditorium Joseph Schmidt din cadrul USV) nu se alocă locuri nici pentru abonamente, nici pentru bilete.

Biletele costă zece lei, respectiv doi lei pentru elevii din învățământul preuniversitar, în timp ce biletele pentru spectacolele dedicate copiilor, costă doi lei.

Pentru spectacolele din festival (16-30 Mai 2019) NU se fac rezervări.

Pe perioada festivalului, programul casieriei se prelungește. Între 16 și 30 mai casieria este deschisă de luni până vineri, între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul 16:00 – 20:00.

Pentru spectacolele din zilele de 25 și 26 Mai 2019, biletele se pot achiziționa fie de la casieria teatrului până în data de 24 Mai 2019, fie cu o oră înaintea începerii spectacolelor, la intrarea în sala Casei de Cultură a Sindicatelor. (Ne cerem scuze pentru situația creată de organizarea unei secții de votare pentru alegerile europarlamentare la sediul TMMVS).

Biletele și abonamentele vor fi cu locuri doar pentru spectacolele susținute pe scena Teatrului Matei Vișniec Suceava. Pentru aceleași spectacole există și posibilitatea achiziționării de bilete online, pe blt.ro

Abonamentele vor fi puse în vânzare joi, 2 Mai 2019, la casieria teatrului.

Biletele vor fi puse în vânzare luni, 6 Mai 2019, la casieria teatrului.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *