Ziua de Curățenie Națională va avea loc în data de 16 Septembrie 2023

Asociația Biosilva în parteneriat cu Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina te invită să susții și să participi sâmbătă, 16 Septembrie 2023, la Ziua de Curățenie Națională.

Ziua de Curățenie Națională va avea loc în data de 16 Septembrie 2023

Anul acesta, campania „Let’s Do It România” este susținută în județul Suceava de un număr foarte mare de voluntari și promovată de mai multe ONG-uri, instituții publice, primării, școli și își propune să atragă un număr de voluntari. Sunt așteptați să participe școlari și preșcolari însoțiți de profesori și educatori, studenți, cadre didactice, personalul din instituțiile publice locale și județene, persoane din mediul privat și locuitori din toate localitățile județului Suceava.

Partenerii și invitații instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România.

Distribuirea sacilor menajeri și mănuși se va face în funcție de numărul de voluntari estimat în documentele transmise la sediul Asociației Biosilva din Suceava, strada Zamca, numărul 17, Suceava, începând cu data de 13 Septembrie 2023, între orele 11:00 și 16:00. Tot atunci veți fi informați cu privire la modul de organizare a campaniei de ecologizare.

Toți voluntarii înscriși la campania de ecologizare „Let’s Do It România” vor primi diplome de participare, iar cadrele didactice vor primi adeverințe ca semn de recunoaștere a implicării și participării acestora la ziua națională de curățenie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top