ZOOM cu clasa la Cetatea de Scaun a Sucevei

Prin proiectul de educație muzeală Zoom cu clasa la Cetatea de Scaun a Sucevei, lansat cu succes în toamna anului 2020, peste o mie de elevi de la grupa pregătitoare până la clasa a XII-a, din mai multe județe ale țării, au fost deja într-o excursie virtuală la Cetatea de Scaun a Sucevei, din fața calculatorului de acasă sau de la școală.

ZOOM cu clasa la Cetatea de Scaun a Sucevei

Folosind un dispozitiv mobil conectat la Internet, un muzeograf din cadrul Serviciului Cetatea de Scaun va ghida elevii prin Cetate și va oferi, în timp real, informații și răspunsuri rapide la întrebările participanților.

Pentru a putea participa la acest gen de activitate, elevii și cadrele didactice trebuie să aibă instalată aplicația Zoom pe dispozitivul lor.

Cadrele didactice care doresc să viziteze virtual împreună cu elevii Cetatea de Scaun, trebuie să se programeze în prealabil, pentru a putea primi link-ul și parola.

Programări se pot face la numărul de telefon +4 0784 275 644, sau pe adresa de email cetate@muzeulbucovinei.ro.

La finalul vizitei on-line, cadrele didactice vor primi teste și fișe de lucru, pentru ca elevii să-și completeze cunoștințele nou dobândite.

Activitățile educaționale din cadrul serviciului Cetatea de Scaun se desfășoară de luni până vineri, pe parcursul anului școlar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top